top of page

Over mij

Vakmanschap en passie

Mijn naam is Michiel Bos en ik ben jarenlang werkzaam geweest in een aluminium verwerkend bedrijf. Hier heb ik diverse producten zowel geproduceerd als gemonteerd, waarbij u kunt denken aan schuifpuien, dubbele deuren, draai- en kiep ramen, serre daken enzovoorts. Deze producten kunnen door mij worden geleverd en geplaatst. Daarnaast kan ik ook kunststof kozijnen voor u verzorgen.

30f61543-dc68-4f6a-be2e-1fae5e983937.JPG

Uw glimlach is mijn voldoening

Aangezien ik een echte perfectionist ben lever ik uitsluitend kwalitatief goed werk en is het mijn passie steeds weer naar verwachting te presteren. Voor mij is een opdracht pas klaar als ik een flinke glimlach op uw gezicht zie! Op deze site kunt u al mijn werkzaamheden terugvinden, evenals een aantal foto’s van diverse uitgevoerde opdrachten. Neemt u gerust een kijkje bij de uitgevoerde opdrachten en voor een passende offerte of andere vragen nodig ik u uit om contact met mij op te nemen. We kunnen dan samen kijken naar de diverse mogelijkheden. 

Oprichting

Naast het werken met aluminium was ik ook bezig met het maken van schuttingen, tuinhuizen, tuinpoorten enzovoorts. Ook het maken van beschoeiingen en vlonders behoort tot mijn werkzaamheden. Omdat steeds meer mensen mij hiervoor wisten te vinden, heb ik van mijn hobby m’n beroep kunnen maken. Sinds februari 2012 ben ik dan ook volledig voor mezelf gaan werken. Een keuze, waar ik tot op de dag van vandaag nog geen spijt hebt gehad. Elke opdracht is een nieuwe uitdaging die ik met beide handen aangrijp. 

Schermafbeelding 2020-07-30 om 22.27.37.
Schermafbeelding 2020-07-30 om 22.28.56.
Schermafbeelding 2020-07-30 om 22.27.37.
bottom of page